Привіт народ! На весілля треба замовити партію горілки, думаю декілька ящиків. Треба якісна, по нормальній ціні. Де ви купуєте? Можливо порадите гарний магазин? А яку марку краще купувати щоб хорошої якості?
Горілка
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-24 21:02:44
Хортицю або абсолют купуйте. Я уже скільки років тільки їх пью, гарна горілка, адекватна ціна, на весілля самий раз буде. Правда треба по ціні шукати. А може вам як за велику кількість знижку зроблять. Треба все дізнаватися.
Поделиться32022-09-24 21:05:12
Абсолют то не дуже і дешева, як для себе то пляшку другу можна. А декілька ящиків на свято, то як на мене буде дорого. Чого наприклад фінляндію не купити, вона також хороша і не дорога.
Поделиться42022-09-24 21:42:48
Привіт народ! На весілля треба замовити партію горілки, думаю декілька ящиків. Треба якісна, по нормальній ціні. Де ви купуєте? Можливо порадите гарний магазин? А яку марку краще купувати щоб хорошої якості?
Щоб багато замовляти то мені не треба ніколи було, так пляшку чи дві. То через інтернет магазин купую. Там гарна горілка https://alcomag.ua/ua/krepkie-napitki/vodka/ ось подивіться який вибір.
Просто не зрозуміло яка ціна вас влаштує, а так ви зможете самостійно обрати те що вам по кишені. Будуть складнощі з вибором можете зателефонувати то вам допоможуть, зразу і про знижку зможете домовитися.
Магазин перевірений я та вже не перший раз купую і не тільки горілку, а інші алкогольні напої.