Вибираю собі зараз новий холодильник, вирішив таки купити, і не чекати ще. Які холодильники зараз вважаються крутими та популярними? Хочу взяти хороший холодильник, а не аби що.
Вибір якісного холодильника
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-11-25 19:13:28
Вибираю собі зараз новий холодильник, вирішив таки купити, і не чекати ще. Які холодильники зараз вважаються крутими та популярними? Хочу взяти хороший холодильник, а не аби що.
Щодо нещодавно купував собі холодильник, близько року тому. Асортимент холодильників зараз дуже великий, можна знайти холодильник на будь-який смак та колір, незалежно від ціни. У рамках розумного, звісно.
Поделиться32021-11-25 21:00:54
Щодо нещодавно купував собі холодильник, близько року тому. Асортимент холодильників зараз дуже великий, можна знайти холодильник на будь-який смак та колір, незалежно від ціни. У рамках розумного, звісно.
Щодо ціни, то я можу собі дозволити холодильник до 10 тисяч гривень. Начебто не найменший бюджет, але за ці гроші хочеться взяти гарний та надійний холодильник. Можеш щось конкретне порадити?
Поделиться42021-11-26 02:44:25
Щодо ціни, то я можу собі дозволити холодильник до 10 тисяч гривень. Начебто не найменший бюджет, але за ці гроші хочеться взяти гарний та надійний холодильник. Можеш щось конкретне порадити?
10 тисяч для холодильника цілком собі нормальний бюджет, за ці гроші можна знайти непогані варіанти холодильників, які хороші за якістю та за розмірами.
Раджу подивитись топ 25 холодильників у 2021 році https://blog.foxtrot.com.ua/pobutova-te … brati.html може знайдеш щось, там є дуже цікаві холодильники.
Там про кожен холодильник детально розповідається, всі плюси та мінуси конкретної моделі. Дуже цікава та пізнавальна стаття, що стосується холодильників.